LJUBEZEN DO NARAVE IN NESKONČNE LEPOTE CVETJA

“ Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože.” T.Humar

Občudovanje narave in njenih darov nas spremlja že od nekdaj. Spomini segajo v otroštvo, ko so babice na vrtovih zraven zelenjave obvezno posadile tudi rožice. Te so krasile ne samo vrt in njegovo okolico, ampak tudi njihove domove. Hkrati so bile svežrožice z vrta v vazi nekaj, kar je bilo pri nas doma, seveda zahvaljujoč dragi mami, res vedno na mizi. In tako je (in bo) pri nas še zmeraj. 

Kljub zelo pestri ponudbi rož na trgu opažamo, da so cvetlice z vrta zadnja leta postale nekaj, kar je, kljub neizmerni, trajni lepoti in biotski koristi zaobideno pod vplivom “čistosti in (navidezne) urejenosti okolja. Kar je kljub cenovni dostopnosti po drugi strani tako zelo podcenjeno. In kar je kljub danim naravnim pogojem skoraj izginilo. 

In prav tukaj se srečamo s čudovitimi besedami (našega) velikega gospoda Tomaža Humarja: Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože. Dobesedno.

In tako se začne pot Cvetilnika.

željo, da vsak zase ali skupaj zasadimo vrtove rož. Vrtove cvetlic, ki bodo krasili naše duše. 

Z NAMI

Z nakupom čebulic in gomoljev rastlin se ne veselimo samo končnega rezultata, ampakt tudi poti, ki nas do cvetenja vodi. Ta pot ni vedno enostavna, a uspeh je, z ljubeznijo, zagotovljen.

Naša želja je , da na pot z nami ne samo vstopite, ampak z nami po njej tudi hodite. Z našim delovanjem želimo soustvariti "skupnost" ljubiteljev cvetlic, ki bi z izmenjavo znanj in izkušenj gradila mostove med različnimi vrtovi daleč naokrog. 

Z VAMI

Zavedamo se, da današnji trg ponuja ogromno priložnosti za oseben pristop do strank, hkrati pa nam digitalizacija omogoča, da dosežemo še najbolj "fizično" oddaljene ljubitelje narave.

Pri Cvetilniku smo si tako zadali, da bomo ponudbo v celoti prilagodili vašim željam in potrebam, hkrati pa vas spodbujali k raziskovanju in občudovanju našega drugačnega, raznovrstnega nabora cvetlic in drugih izdelkov, ki vam bodo polepšali vsakdan.