Se vam je kdaj zgodilo, da ste v začetku sezone z veseljem nakupili kar lep nabor čebulic in gomoljev najljubših cvetlic, ob sezoni cvetenja pa kljub vloženemu trudu bili nad cvetočo predstavo razočarani? Ali so vas nižje cene pri ponudbi veletrgovcev kljub dvomljivi kvaliteti vseeno prepričale k nakupu, in ste že ob sajenju naleteli na manjše ali celo poškodovane čebulice, z nakazanimi bolezenskimi znaki? Z vsemi zgoraj omenjenim smo se srečali tudi sami in prav to je bil razlog, da smo se odločili, da raziščemo trg, izberemo preverjeno, najboljše in to z največjim veseljem podelimo z vami.

POTRJENA, CERTIFICIRANA KAKOVOST

S skrbno izbiro priznanih dobaviteljev vam tako lahko ponudimo le najboljše. Naši dobavitelji so prejemniki certifikatov najvišjih kakovosti, kar zagotavja nadpovprečno velikost čebulic, pregledane in zgolj zdrave čebulice ter ob pravilni priporočeni negi rastline zagotovljeno cvetenje. 

JUB HOLLAND, naš glavni dobavitelj čebulic in gomoljev je hkrati prejemnik številnih certifikatov na področju skrbi za okolje, kar to priznano družinsko podjetje uvršča v svetovni vrh pridelovalcev cvetočih čebulic.

Vse čebulice, gomolji naših dobaviteljev so označeni s poreklom in so nadstandardnih velikosti, kar je še posebej pomembno za uspešno rast rastlin.

ŠIROK NABOR KLASIFICIRANIH SORT 

S sodelovanjem s priznanimi pridelovalci vam hkrati zagotavljamo širok nabor najrazličnejših sort in vam hkrati zagotavljamo, da je oznaka sorte rastline na embalaži enaka dejanski vrsti rastline ob cvetenju.

SKRBNO NADZOROVANO SKLADIŠČENJE

Vse čebulice, gomolje skozi sezono skrbno, dnevno pregledamo. Hranimo jih po točno določenih priporočilih, kar zagotavlja daljšo obstojnost in visoko kvaliteto čebulic, gomoljev tudi ob koncu sezone.